Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2016 22:40 - ЗА БАСТИЛИЯТА НА ИСЛЯМА
Автор: vedroley Категория: Изкуство   
Прочетен: 4081 Коментари: 11 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(публикувах това послание във Фейсбук през лятото, в средата на юли, когато камион в Ница, подкаран от ислямски фанатик, прегази много невинни хора. Днес го публикувам в този блог, защото грозният сценарий с газене на хора се повтори преди малко в Берлин)

Мили приятели! Нямам за цел да ви спестявам щрихите от най-страшната картина, която дяволът рисува с човешка кръв по много места на света. Той открай време си е човекоубиец и ще остане такъв до хвърлянето му в огненото езеро от Всемогъщия Бог.
В един красив и цветен град на френската Ривиера се случи нещо покъртително, за което вие вече знаете. Поредният кървав курбан, посветен на ненаситния за смърт Сатана. Поредната демонична и зловеща символика, която мнозина няма да проумеят в прочита на страшните събития.
Французите празнуваха своя национален празник - денят, когато е била щурмувана Бастилията. Това е била затворническата крепост в Париж, в която са били затваряни противниците на монархическия режим. "Напред, деца на Свободата!" - такива са първите думи от френския национален химн.
Но ето тук се случва жестоката ирония на времето и историята. Защото във Франция от много години живеят милиони емигранти, които носят в душите си една друга мрачна Бастилия - тъмната и страшна религия на Исляма. В тази Бастилия всички затворници приемат безропотно металните си окови и вериги. И когато гледат през решетките на опустошените си от дявола килии - в тях пламва омраза към онези, които са свободни отвън. Защото свободните не искат да споделят оковите им, килиите им, робството им, лудостта им, фанатизма им, и най-вече - лъжата на техните убеждения. Свободните не искат бурки, фереджета, хранителни режими и изобщо диктат от безчовечен шериат. Свободните искат да живеят според морала и съвестта си, а не с религиозни правила от пети век.
Ами проумейте, приятели мои, че всяка Бастилия си има тъмничар и надзиратели. А в тъмницата на Исляма те не са от плът и кръв. И какво би се случило, когато демонът на фанатизма изкрещи на пленника си:
"Защо не си довел в килията си още човешки души? Защо в тези отвън няма страх от Аллах? Веднага отиди и ги накажи за неверието им! Накарай всички да треперят от силата ми! Накарай всички да се страхуват от моята Бастилия, и най вече - поклонниците на Християнския Бог!
Подкарай този камион и започни да газиш наред, защото тези отвън празнуват свободата си от тяхната Бастилия, но изобщо не предполагат какъв е гневът на моята Бастилия!"
Когато в едно общество се смесят свободни и роби, закрепостени и независими - конфликтът винаги е неизбежен. Защото робите и закрепостените винаги ще налагат тъмното си пленничество с насилие, терор и фанатизъм. Понеже от видимите затвори и килии човек ще опита да се освободи със земна съпротива, била тя бунт или революция. Но от невидимите Бастилии на дявола може да освобождава само Господ Исус Христос, изпълнявайки в живота на хората думите на Завета Си:
"И ще познаете Истината, и Истината ще ви направи свободни..."
Горко! Трижди горко на пленници, които харесват килиите, тъмницата и тъмничаря си! Защото вечната им сетнина е в огнения пъкъл!
Горко ти, Исляме, защото Бог е, Който ще те съди! Той е, Който ще те накаже за насилието и реките от кръв! Неизбежният ти крах ще те настигне - рано или късно! Амин и Амин!

Ведролей


Тагове:   тероризъм,   фанатизъм,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pando - Не случайно
20.12.2016 12:01
В историята на нашата цивилизация,няма нито едно изобретение от мюсюлманин...Става дума за изобретения като на Тесла,Атанасоф и тн...
цитирай
2. vedroley - Благодаря Ви, Pando! От днешна дата ...
20.12.2016 12:50
Благодаря Ви, Pando! От днешна дата назад безпогрешно се разпознава както прогреса, така и регреса!
цитирай
3. pando - И да добавя
20.12.2016 13:03
Чистосърдечно изобщо не съм се интересувал от исляма,и нямам нищо против тази религия. Но...начинът им на живот-имат пет жени,данъци не плащат,жената я третират като говедо и тн. Да не говорим за думите образование и възпитание...Нищо не значещи понятия.
цитирай
4. krumbelosvet - Няма да гласувам.
20.12.2016 13:34
Ислямът е на етапа на своята Света Инквизиция. Пъклен глобалистки план ги извади от техния път и ги хвърли срещу Европа. Няма ли от какво да се възмутят у нас? Гей-сватби, метълическо дране с навирени показалец и кутре, порнография, богохулство и кощунство, и НАЙ-ВЕЧЕ - много смърт от чужди самолети и танкове. Не съм сигурен кого Бог ще съди по-сурово. Мисля, НЕ нашия народ и повечето европейски.
цитирай
5. jelezov - В историята на нашата цивилизация, ...
20.12.2016 15:21
pando написа:
В историята на нашата цивилизация,няма нито едно изобретение от мюсюлманин...Става дума за изобретения като на Тесла,Атанасоф и тн...

Това твърдение е плод на невежество ие на неговия сиамски близнак - нацизма.
цитирай
6. vedroley - Благодаря ви за споделените мне...
20.12.2016 20:19
Благодаря ви за споделените мнения! Колкото е пъклен пътя на ислямистите, толкова и пътят на атеистите, които нямат страх от Бога и затънаха в морална деградация!
цитирай
7. planinitenabulgaria - По-точно определение за злото в момента никой друг не може да даде!
20.12.2016 20:37
Само човек с мисия на земята, подобна на тази на Апостол Павел...
А злото - нашествието на арабите в наши дни - напредва. Недоунищожената част при първото нашествие на арабите преди около 1000 години в страните, творили древната култура, днес се унищожава отново от тях. ООН не може да направи нищо, защото злото е проникнало и там...
Възможно е някой скоро да попита:
- А какво е истина?
цитирай
8. pando - Да допълня
20.12.2016 20:47
Очевидно не всички мюсюлмани са терористи,или удобряващи тероризма. Но...те да си почистят авгиевите обори.
цитирай
9. pando - Железов
20.12.2016 20:55
Това са факти.Ако твърдението на факти е невежество-добре. Виж сега ако обичаш системата СИ за мерните единици,които носят имената на откривателите си. Това е. Или системата СИ е също невежество?
цитирай
10. vedroley - Фактите са опасно тревожни и само ...
20.12.2016 22:51
Фактите са опасно тревожни и само прекомерен оптимист би решил, че толерантността ще успокои нещата. В света на християните има място за безверници и друговерци, но в радикалния свят на Исляма няма място за християните. Който иска справка - нека преброи джамиите във Франция и Испания, а след това да потърси реципрочен брой църкви в Иран, Катар и Саудитска Арабия! И не на последно място - никой не притежава скенер за духа и душата човешка, та да прецени кога един умерен мюсюлманин се превръща в отмъстителен джихадист. И има нещо тотално нелепо, а именно - че Ислямска държава се превръща в заплаха за ислямски държави. Кой може да прекара тънката разделителна линия между мирния и войнствения Ислям, та да имат гостоприемните европейци ясни критерии кой мохамеданин с какви намерения идва? Въпросът остава открит, защото скенер няма! Единствения скенер, който аз имам в сърцето си, са думите на Христос: По плодовете им ще ги познаете! И мисля, че той ми е достатъчен!
цитирай
11. jelezov - Едва сега поставих своя минус под ...
21.12.2016 13:22
Едва сега поставих своя минус под поста. Въздържах се, защото харесвам стихотворенията на ведролей, особено някои от тях. Но в този пост, както и в откъса, който цитирам по-долу, има истина толкова, колкото в представата на средновековен селянин, че земята е плоска.
"Защото във Франция от много години живеят милиони емигранти, които носят в душите си една друга мрачна Бастилия - тъмната и страшна религия на Исляма. В тази Бастилия всички затворници приемат безропотно металните си окови и вериги. И когато гледат през решетките на опустошените си от дявола килии - в тях пламва омраза към онези, които са свободни отвън. Защото свободните не искат да споделят оковите им, килиите им, робството им, лудостта им, фанатизма им, и най-вече - лъжата на техните убеждения. Свободните не искат бурки, фереджета, хранителни режими и изобщо диктат от безчовечен шериат. Свободните искат да живеят според морала и съвестта си, а не с религиозни правила от пети век."
Нравствената ценност на поста е по-сложен предмет за разбиране и коментиране. Кратичко това е невъзможно. Но като лаик в богословието бих се осмелил да кажа, че ми мирише на фарисейщина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vedroley
Категория: Изкуство
Прочетен: 882834
Постинги: 668
Коментари: 931
Гласове: 2802
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031